top of page
Blueprint

SCHILDERWERKEN

sigma_kleurenwaaier_voice_of_colour_edit

Wij schilderen hoofdzakelijk met hoge kwaliteit verf van het merk Sigma.


Wij geven u graag kleuradvies dat past bij de omgeving. Op de achtergrond zijn er een tal van specialisten op het gebied van deze kwalitatief goede verf die elke dag klaar staan om alle vragen te beantwoorden en ons van alle noviteiten op de hoogte houden. Op deze manier zijn wij  altijd ‘up to date’ als het gaat om het verschaffen van advies.


Tevens is Taak Bouw continue bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken;

 

 • Buitenschilderwerken (al uw houtwerk)

 • Gevel schilderwerken met 100% milieuvriendelijke verf op basis van mineralen en emulsie

 • Binnen schilderwerken waaronder Aircoat en Latex spuiten

Buitenschilderwerken:


Gedurende het schilder seizoen (maart – oktober) kunnen wij uw woning voorzien van een nieuwe verflaag. Dit is niet alleen een lust voor het oog maar ook duurzame bescherming voor al uw houtwerk.


Uiteraard zullen wij uw woning eerst inspecteren om te zien wat de huidige conditie is. Hierna kunnen wij u gelijk adviseren betreft de nodige werkzaamheden en de laatste trends qua kleuren en u vrijblijvend een offerte toe sturen.

Gevel schilderwerken:

Ook zijn wij gespecialiseerd in gevel schilderwerken. Hierbij werken wij met innovatieve nieuwe verfproducten zonder toevoeging van titanium dioxide, vluchtige organische stoffen en pesticiden.

Het verfproduct is een twee componenten verfsysteem op waterbasis.

Dit product heeft een sterke hechting en uv bestendigheid en biedt daardoor een langere onderhoudsvrije periode. Er worden geen chemische producten gebruikt en hiermee is deze behandeling zeer milieuvriendelijk en duurzaam voor mens en milieu.

Duurzaamheid is belangrijk. Uw woning zal weer in topconditie verkeren.

Enkele voordelen zijn:

 

 • Zeer milieuvriendelijk

 • Langere onderhoudsvrije periode

 • Vuilafstotend

 • Dicht kleine scheurtjes in uw pleisterwerk

 • Waarde verhogend

 • Luxe uitstraling

 • In meerdere kleuren leverbaar

 • Kwaliteitscertificaat na het aanbrengen


Tevens kunnen wij een gratis proefstuk op uw gevel aanbrengen zodat u het verschil zelf kunt zien!

Binnen schilderwerken:

Met onze Wagner Airless spuitmachine kunnen wij uw wanden en houtwerk perfect afwerken. Nog nooit eerder zijn uw wanden en kozijnen zo snel en mooi glad geschilderd als dat wij kunnen met deze Wagner spuitmachine. Uiteraard in iedere kleur leverbaar.

Hoop gedoe?


Dat valt reuze mee. Voordat wij starten met spuiten zullen wij uiteraard eerst alles netjes afplakken en afdekken met respect voor uw spullen en meubels. Vanzelfsprekend ruimen wij alles op zodat u alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat.

bottom of page